Typowe sniadanie

Nasz rejs pomalu dobiega konca, zostala jeszcze wyspa Grand Turks, dzien na morzu i powrot do Miami.
Jesli chodzi o sniadania to praktycznie kazdego dnia wygladaja podobnie.

Mozna zjesc platki z mlekiem (opcja na zimno). Mleko jest zarowno odtluszczone jak i z 2% tluszczu. Jest tez kakao na zimno i czekolada na goraco. Jest duzy wybor herbat oraz kawa. Sa soki i lemoniada.

Zawsze jest bekon i smazona szynka, zimna plyta: wedliny i sery, duzy wybor ciast i rogali. Jesli chodzi o pieczywo to sa cieple mini buleczki, tosty oraz polowki bulek zrobione w tosterze. Sa nalesniki na cieplo i tosty francuskie.
Kolejne cieple “potrawy” to dwa typy kaszek, jajecznica, kielbaski (rozne typy np. polska kilebasa), jajka ala Benedykt (jajka na miekko na bulce i szynce lub lososiu), fasolka w sosie pomidorowym, jajka na twardo oraz grilowane pomidory.
Sa jogurty, owoce: jablka, gruszki, melony, arbuzy, ananasy, grapefruity oraz banany. Sa tez suszone owoce.
Mozna rownież zjesc burito lub taco. Z kolei kucharz moze przygotowac dla nas rowniez omlet, a od godziny 10:00, mozna zamowic kanapki, frytki i hamburgery.

IMG_0823.JPG

IMG_0970.JPG

IMG_0832.JPG

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *